Фото: "Атеш"

Росія перекидає на фронт через Крим кавказців, — партизани (відео)

На вулицях тимчасово окупованого Криму спостерігається велика кількість солдатів кавказької зовнішності. Ймовірно, їх будуть відправляти на фронт.

Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ".

Активісти підпілля зазначають, що було помічено кілька груп чоловіків кавказької зовнішності на вокзалі Джанкоя. Техніка постійно переміщається, привозячи та відвозячи солдатів.

"Судячи з того, що вони ходять із великими сумками або мішками, обстрижені, поголені, і форма на них нова — привезли свіже поповнення", — йдеться у повідомленні.

Партизани відзначають, що масштаби перекидання в Крим військовослужбовців строкової служби з Кабардино-Балкарської Республіки куди більші за раніше заявлені Генштабом ЗСУ.

"Ми продовжуємо фіксувати обстановку на окупованому півострові, використовувати отримані відомості для наших операцій та інформування громадськості", — додали партизани.

Нагадаємо, у звіті Інституту вивчення війни (ISW) раніше повідомляли, що Росії готуються до другої хвилі мобілізації. Вона, ймовірно, відбудеться напередодні осіннього призову, який розпочнеться 1 жовтня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 16:32