"Пригоди Паддінгтона у Перу": продовження улюбленої історії — на екранах з січня 2025 року

26 БЕРЕЗНЯ 2024 14:22

Компанія Adastra Cinema рада офіційно повідомити, що третя частина культової історії отримала офіційну назву "Пригоди Паддінгтона в Перу". Довгоочікуваний фільм вийде у всіх кінотеатрах країни вже взимку 2025 року.

Стрічка стане логічним продовженням перших двох екранізацій циклів романів письменника Майкла Бонда, які розійшлися тиражем у десятки мільйонів копій. Перші фільми серії, які вийшли у 2014 та 2017 роках, зібрали у світовому прокаті понад пів мільярда доларів та отримали численні позитивні відгуки критиків та глядачів.

У продовженні історії Паддінгтон разом із сімейством Браун вирушить до Перу, щоб відвідати свою тітку Люсі. Однак їхня подорож не буде звичайною, оскільки загадкові події змусять їх пройти через небезпечні амазонські джунглі та підкорити вершини перуанських гір. На героїв, без сумніву, чекає ще більше захопливих пригод та сміху.

До своєї ролі повернеться Хью Бонневіль (шоу "Аббатство Даунтон", "Бен Гур", "Менсфілд Парк", "Нотінг Гілл", "Джеймс Бонд: Завтра не помре ніколи"). У франшизу також повернеться Джулі Уолтерс — номінантка на премію "Оскар", неодноразова володарка премії Британської кіноакадемії, лауреатка премій "Е ммі", "Золотий Глобус" та володарка нагороди імені сера Лоуренса Олів'є. Акторка відома нашому глядачу за ролями у таких знакових картинах, як: "Мама Міа 2", "Мері Поппінс повертається", та за усіма фільмами франшизи "Гаррі Поттер". Повернуться до стрічки і зіркові актори, Мадлен Харріс, Самюель Джонсон та Джим Бродбент ("Гаррі Поттер", "Індіана Джонс і Королівство кришталевого черепу", "Хроніки Нарнії: лев, чаклунка та шафа").

Також до зірки минулих частин приєднаються нові актори. Офіційно заявлено, що до касту долучилася вололодка премій "Оскар", "Золотий глобус" та "Еммі" — Олівія Колман, яка відома за такими проєктами, як: "Фаворитка", шоу "Корона", "Вонка", "Імперія світла", "Батько", "Незнайома донька" та "Вбивство у Східному Експресі" У стрічці також приймає участь легендарний Антоніо Бандерас ("Шрек", "Кіт у чоботях", "Індіана Джонс та реліквія долі", "Біль та слава", "Зорро").

Головним продюсером стрічки, як і раніше, виступив Девід Хейман, який відповідальний за успіх таких проєктів, як: усі стрічки з серії "Гаррі Поттер", "Я — легенда", фільми франшизи "Фантастичні істоти", "Одного разу у Голлівуді", "Барбі" та "Вонка".

"Пригоди Паддінгтона у Перу" стане першим великим сімейним проектом наступного сезону та вже визнаний одним з найбільш очікуваних фільмів 2025 року.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 26.03.2024 14:22