Фото: Офіс президента

"Приїхали додому з Парижа, Лондона, Майямі": Данілов відреагував на чутки про синів, які втекли з України

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов відреагував на чутки, що його обидва сини виїхали з України під час війни. Посадовець запевнив, що насправді вони є військовослужбовцями Збройних сил України.

Під час сімейних зустрічей сини жартують, що приїхали додому "з Парижа, Лондона, Майямі", розповів Олексій Данілов в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

"Звідки ви знаєте, де мої діти? Я точно знаю, де вони є, чим вони займалися і займаються. Але коли людина починає щось там розповідати. Ну, звідки тобі взагалі відомо? У одного Париж — це військова частина, у другого Париж — частина територіальної оборони під Києвом у селищі. А починати виправдовуватися і комусь щось доводити я не бачу сенсу", — додав Данілов.

Нагадаємо, голова Мукачівської райради Михайло Ланьо покинув територію України за посвідченням про інвалідність ІІІ групи, яке нещодавно отримав. До цього його викликали на допит через відкрите кримінальне провадження. Однак до правоохоронців Михайло Ланьо не з’явився й оперативно виїхав з країни. Журналіст вказує, що це пов’язано з тим, що голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита розпочав чистку криміналітету у владі.

Також стало відомо, що депутат Загвіздянської сільської ради Івано-Франківської області Дмитро Шкаврітко оголошений в розшук. Його підозрюють у розкраданні зарплат місцевих вчителів і переховуванні від слідства. За даними місцевих видань, підозрюваний ймовірно втік за кордон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

 

Політика, 29.09.2023 15:52