Пропонували офіційну роботу, а по приїзду продавали в секс-рабство

27 ЖОВТНЯ 2018 11:17

У столиці правоохоронці затримали зловмисницю, яка вербувала українок для надання сексуальних послуг у Туреччині. Таким чином поліцейські перекрили канал постачання за кордон жінок для заняття проституцією.

Як повідомив начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, група діяла у складі трьох осіб: одна жінка та двоє чоловіків. Під приводом офіційного працевлаштування зловмисниця вербувала місцевих мешканок і переправляла їх за кордон, де вони надавали сексуальні послуги.

«Підозрювана отримувала близько 500 доларів за одну дівчину від її іноземного спільника, якого наразі розшукують. Роль третього фігуранта у цій схемі встановлюється. Під час проведення обшуків у жінки вилучили гроші, мобільні телефони та записники», - додав Владислав Іщенко.

Працівники поліції у столичному аеропорту попередили виїзд за кордон жінок, яким запропонували роботу у Туреччині. Зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Правопорушниці оголошено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченому частиною другою статті 149 (Торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна або без такої», - наголосив Владислав Іщенко.

Події, 27.10.2018 11:17