Фото: Maxar

Рашисти вивозять із Криму танки й бронетехніку: супутникові фото

Російські загарбники почали вивозити свою воєнну техніку із місць зберігання на півночі Кримського півострова. Це відбувається протягом останнього місяця.

Про це повідомив аналітик відділу досліджень зовнішньої та оборонної політики Американського інституту підприємництва Бреді Афрік у Twitter. 

За його словами, російські війська побудували кілька укріплень поблизу цього місця та по всьому окупованому Криму.

Аналітик переглянув супутникові знімки Maxar за період з 11 лютого по 16 березня та зробив висновок, що ЗС РФ негайно виводять із цього напрямку танки, бронетехніку, а також артилерійські системи

Нагадаємо, російські загарбники у тимчасово окупованому Криму почали нервуватися через майбутній ймовірний контрнаступ Збройних сил України. Вони продовжують будувати лінію оборони та налагоджувати потрібну техніку.

Зауважимо, раніше у CNN повідомили, що Україна докладає чимало зусиль для деокупації Криму, натомість у росіян серйозні проблеми не території півострова. Аналітики згадали про нещодавні вибухи на території півострова: на залізниці та на складі з крилатими ракетами. Експерти наголошують, що українські військові періодично "турбують" Чорноморський флот РФ і переривають важливі для ворогів транспортні шляхи в Криму. Це привело до того, що окупанти на півночі півострова почали нарощувати військові потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.04.2023 10:52