Фото: Telegram-канал "Крымский ветер"

Рашисти у Криму панікують через майбутній контрнаступ ЗСУ, — ISW

Російські загарбники у тимчасово окупованому Криму почали нервуватися через майбутній ймовірний контрнаступ Збройних сил України. Вони продовжують будувати лінію оборони та налагоджувати потрібну техніку.

Про це повідомили аналітики Інституту вивчення війни (ISW).

Фахівці вернули увагу на супутникові знімки, які оприлюднили 1 квітня. На них чітко видно, що окупанти побудували оборонні лінії вздовж наземних ліній і логістичних вузлів. Зокрема, йдеться про оборону поблизу Армянська, уздовж E105 на південь від Чонгара — 34 км на північний схід від Джанкоя, уздовж траси E97 біля Філатівки — 8 км на південний схід від Армянська, біля Воронцовки — 20 км на південь від Армянська і вздовж пляжів Євпаторії.

крим

Фото: "Схеми"

Крим фото 2

Фото: "Схеми"

Раніше повідомлялося, що місцева "влада" змушує рити місцевих окопи між населеними пунктами Ішунь і Воїнка. Крім того, росіяни будують на півострові нову військову частину. За даними партизанського руху "Атеш", російське військове будівництво повним ходом йде в Євпаторії. 

Нагадаємо, раніше у CNN повідомили, що Україна докладає чимало зусиль для деокупації Криму, натомість у росіян серйозні проблеми не території півострова. Аналітики згадали про нещодавні вибухи на території півострова: на залізниці та на складі з крилатими ракетами. Експерти наголошують, що українські військові періодично "турбують" Чорноморський флот РФ і переривають важливі для ворогів транспортні шляхи в Криму. Це привело до того, що окупанти на півночі півострова почали нарощувати військові потужності.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.04.2023 06:55