Роналду проекзаменує Іспанію, Уругвай зіграє з Єгиптом Салаха. Програма другого дня ЧС

15 ЧЕРВНЯ 2018 14:29

Єгипет - Уругвай Група А. «Єкатеринбург Арена», початок о 15:00 Суддя: Бьорн Кейперс (Голландія)  

Майбутні суперники збірної Росії визначать, з ким безпосередньо команда Черчесова буде змагатися за вихід з групи, а хто побореться з Саудівською Аравією за шанс не стати головними невдахами квартету, передає EuroSport   

З першого погляду Уругвай - очевидний фаворит (так думають навіть букмекери). Але Єгипет, який не виграє шість матчів поспіль, молиться на Салаха і його вміння вирішувати все самостійно в найважливіших матчах.  

Марокко - Іран Група B. «Санкт-Петербург Арена», початок о 18:00 Суддя: Джюнейт Чакир (Туреччина)  

Команди, про які хтось щось чув тільки в Марокко і Ірані, ні на що не сподіваються. У суперниках у них Іспанія і Португалія, тому місце вище третього буде зайняти вкрай проблематично.  Збірна Марокко не програвала з червня 2017 року, провівши за цей період 18 матчів (4 нічиї).  Цей факт додає гравцям на чолі з Мехді Бенатіа оптимізму перед майбутнім матчем.  

Португалія - Іспанія Група B. Сочі «Фішт», початок о 21:00 Суддя: Джанлука Роккі (Італія)  

Кріштіану Роналду вийде проти одноклубників по «Реалу» і звичних суперників з «Барси». У цьому протистоянні все гранично ясно: хто виграє - той виходить з першого місця на другу команду групи А. Тим цікавіше буде зустріч. Гостроти матчу додають два факти: багато що залежить від форми Роналду і того, як іспанці перенесли відставку Хулена Хулен Лопетегі.

 

Спорт, 15.06.2018 14:29