Фото: Freepik

Росіяни готують новий терор для українських дітей за проукраїнську позицію

Російські силовики працюють над планом боротьби з підпіллям на тимчасово окупованих територіях. Таким чином ворог нібито має намір приділити особливу увагу питанням протидії так званій "ідеології тероризму і неонацизму" серед молоді.

Про це повідомляють у Центрі національного спротиву. 

Зауважимо, нещодавно в Москві під головуванням директора ФСБ РФ Бортнікова відбулося засідання національного антитерористичного комітету РФ. Офіційна мета засідання — "Удосконалення профілактики тероризму у сфері освіти та молодіжного середовища".

"Та фактично російські силовики намагаються знайти нові шляхи тиску на підпілля на тимчасово окупованих територіях. Адже поточні заходи не дають бажаного результату", — пояснили в ЦНС.

Водночас окупаційна адміністрація має намір посилити відповідальність за поширення інформації проукраїнського характеру та виявлення осередків руху опору. На думку експертів ЦНС, результати засідання антитерористичного комітету РФ вказують на викорінення української ідентичності та нав’язування українській молоді ідеологію "русского мира".

Крім цього, окупанти бояться спротиву наших партизанів, тому все частіше починають виставляти дані теми у свій порядок денний, особливо під час засідань силових структур.

"Проте їм ніколи не вдасться впоратися з нашим підпіллям. Росіяни не розуміють, що ми на своїй землі й будемо продовжувати боротися за незалежність", — підсумували в ЦНС.

Центр національного спротиву закликає жителів ТОТ інформувати українські сили оборони про пересування та розміщення ворога. Це можна робити через телеграм-бот спротивуСБУ або ж через форму на сайті ЦНС.

Нагадаємо, у школах та садочках тимчасово окупованого міста-супутника Запорізької АЕС Енергодара оголосили про евакуацію дітей. Примусовий вивіз уже розпочався в бік Криму. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.04.2023 11:21