Розвага на п’ять років тюрми: Чоловік покатався на автомобілі

18 СІЧНЯ 2019 13:55

Київські правоохоронці затримали чоловіка, який викруткою зламав замок дверей і проник у салон іномарки. Там він знайшов запасні ключі, завів машину та поїхав. Затриманому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков, у ході відпрацювання заяви працівники карного розшуку встановили причетність до зникнення іномарки 30-річного уродженця Дніпропетровщини:

«Ми з’ясували, що правопорушник проник у салон автівки та разом з товаришами катався містом, потім залишив транспорт на стоянці у центрі. Тож ми відстежили машину на записах з камер відео спостереження, встановлених у рамках програми «Безпечна столиця».

Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З’ясувалося, що він працював на автомийці, де й проживав. Свій вчинок пояснює тим, що взяв автомобіль для розваги.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Правопорушнику оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

Події, 18.01.2019 13:55