На Донеччині затримали зрадника, який "зливав" окупантам місця складів боєприпасів під Авдіївкою

СБУ затримала ще одного посібника окупантів. Чоловік "зливав" ворогу місця розташування складів з боєприпасами Сил оборони під Авдіївкою.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Місцевий житель ще до початку повномасштабного вторгнення підтримував дружні відносини з кадровим співробітником російської спецслужби. Зрадник надавав інформацію про місця розташування складів з боєприпасами та баз військової техніки. Для збору розвідданих російських агент об’їжджав місцевість і намагався приховано фіксувати українські об’єкти. Одержані відомості мав передавати до ФСБ через анонімний месенджер у вигляді електронних координат, а також медіафайлів з прив’язкою до місцевості і детальним описом.

Слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за ст. 111 (державна зрада) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід — тримання під вартою. 

Нагадаємо, прикордонник, який намагався передати ФСБ Росії інформацію про північні кордони України, був затриманий Службою безпеки нашої держави. Ворожого агента викрили у ході спецоперації у Чернігівській області.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 29.03.2023 12:17