Слободян: Прикордонники завдають удару наркокур’єрам, вилучено 200 кг наркоти

19 ВЕРЕСНЯ 2018 09:58

Урожайний видався день для прикордонників, та абсолютно невдалий для наркокур'єрів, написав в себе на сторінці у Facebook помічник Голови Держприкордонслужби Олег Слободян.

«У пункті пропуску «Бориспіль» під час перевірки багажу, що слідував транзитом з Варшави до Тель–Авіву службовий пес Фарт спрацював на одну із валіз. Під час детального огляду валізи було виявлено подвійну стінку де знаходилося 5 пакунків з білою речовиною, схожою на кокаїн, загальною вагою 5,4 кг», – написав Олег Слободян.

Також у коментарі по даній ситуації, він наголосив, що з початку року співробітники Державної прикордонної служби України виявили майже 200 кілограмів наркотичних засобів, з яких левова частина вилучена протягом цього тижня.

Як уже повідомлялося, сьогодні в пункті пропуску «Грушів», що на Львівщині, співробітники Держприкордонслужби вилучили рекордну кількість наркотиків, яку перевозив наш співвітчизник. Про це повідомив помічник Голови ДПСУ Олег Слободян: «Під час проведення поглибленого огляду транспортного засобу спрацював чотирилапий помічник прикордонників, який натренований на пошук наркотиків, – зазначив Олег Слободян.  – В результаті огляду, в багажному відділення авто, виявлено 7 валіз з речовиною сіро-зеленого кольору вагою 80 кг».

Варто нагадати, що в неділю, 16 вересня, правоохоронці також із залученням службового собаки виявили велику приховану партію наркотичної речовини, але вже на кордоні з Росією, у пункт пропуску «Гоптівка». Загалом у паливному баку іномарки виявлено 21 кг речовини рослинного походження, ймовірно, марихуани.

Події, 19.09.2018 09:58