Смертельна ДТП у Києві: Поліція розшукує водія «БМВ X5»

16 ЛЮТОГО 2019 13:13

Поліція Києва розшукує водія «БМВ X5», який втік із місця автопригоди. У результаті зіткнення з іномаркою «Деу Ланос» загорівся: у салоні виявили тіло пасажирки. Чоловіка, який перебував за кермом «Деу», із тілесними ушкодженнями госпіталізували, а водій «БМВ», залишивши машину, втік.

На сайті Нацполіції зазначається, що автопригода трапилася на Столичному шосе у Голосіївському районі близько 1-ї години ночі. Попередньо встановлено, що водій автомобіля  «БМВ» виїхав за межі проїзної частини скоїв, протаранив  огороджувальний паркан і, продовжуючи рух, зіткнувся із «Деу».

Внаслідок  зіткнення   «Деу» загорівся:  згодом у салоні виявили тіло пасажирки, а чоловіка, котрий був за кермом, із тілесними ушкодженнями госпіталізували. Після аварії  водій  «БМВ», залишивши машину, з місця події втік.

За фактом смертельної автопригоди розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці проводять заходи для з’ясування анкетних даних загиблої пасажирки «Деу» та затримання водія «БМВ». Заплановано ряд слідчих дій, зокрема і експертиз, для встановлення причин та механізму аварії.

Події, 16.02.2019 13:13