Смертельна ДТП у Києві: Водій втік, пасажир помер, є госпіталізовані

23 ЛЮТОГО 2019 13:56

У Києві розшукують чоловіка, який скоїв ДТП з тяжкими наслідками та з місця події втік. Водій «Ауді» здійснив наїзд на електроопору, що стояла на зупинці громадського транспорту. У результаті автопригоди пасажир водія-порушника від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті «швидкої», а пенсіонерка, яка перебувала у цей час на зупинці, госпіталізована з травмами різного ступеню тяжкості.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилась вранці на вулиці Алма-Атинській Дніпровського району столиці. Отримавши це повідомлення, на місце аварії відразу прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

За попередньою інформацією, керуючи «Ауді», водій не впорався з керуванням, виїхав за межі проїжджої частини, де зіткнувся з електроопорою. У результаті ДТП пасажир іномарки від отриманих травм помер у кареті «швидкої» допомоги. Крім того, постраждала літня жінка, яка у цей момент знаходилася на зупинці. Зараз потерпіла перебуває у медичному закладі для надання необхідної допомоги. Після вчинення ДТП водій залишив автомобіль на місці події та втік.

Зусилля правоохоронців спрямовані на затримання чоловіка, який скоїв с дорожньо-транспортну пригоду зі смертельними наслідками.

Події, 23.02.2019 13:56