Фото: Telegram Сергія Лисака

Стали відомі подробиці загибелі дворічної дівчинки внаслідок ракетної атаки по передмістю Дніпра

Стали відомі подробиці загибелі дворічної Лізи у передмісті Дніпра. Війська РФ напередодні влучили в житлові будинки у Підгородненській громаді.

Про подробиці трагедії повідомив очільник ОВА Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Дворічну дівчинку знайшли під завалами. Спочатку з-під руїн дістали її маму та доправили до реанімації. Дівчинку виявили близько третьої ранку. Дістали вже бездиханне тіло.   

"Її звали Ліза. Їй було лише два роки. Весела й життєрадісна дівчинка. Разом із мамою вона була вдома, коли російські покидьки поцілили ракетою на подвір’я будинку. Обидві опинилися під завалами. Складно уявити, що відчував батько дівчинки, який чимдуж прибіг з роботи і побачив цю картину. Він несамовито кричав. Одразу ж кинувся допомагати рятувальникам", — написав він. 

Нагадаємо, 3 червня російські терористи вдарили ракетами по передмістю Дніпра. Раніше повідомлялося, що в результаті російської атаки 13 постраждалих. З-поміж них троє — діти. Це хлопці шести, 11 та 15 років. Майже всі поранені ушпиталені. У постраждалих черепно-мозкові травми, осколкові поранення, забої.

Президент Володимир Зеленський відреагував на обстріл Дніпра. За його словами, укотре Росія доводить, що є країною-спонсором тероризму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.06.2023 19:26