Стрілянина у Голосіївському районі столиці, є поранені

27 ЖОВТНЯ 2018 11:56

Поліція встановлює обставини стрілянини у Голосіївському районі столиці. Інцидент стався біля розважального закладу на вулиці Велика Васильківська. У результаті події тілесні ушкодження отримали двоє киян, 1989 року народження.

На сайті Нацполіції зазначається, що близько 23:00 до правоохоронців надійшла інформація про стрілянину у Голосіївському районі Києва. За викликом прибули екіпажі патрульних та слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

ОПИТУВАННЯ: Ви підтримуєте переведення годинників на зимовий час?  ПРОГОЛОСУВАТИ

До поліцейських звернулися потерпілі, які розповіли обставини події. За їх словами, між ними та невідомими через зауваження виник словесний конфлікт та бійка, у результаті якої один із правопорушників вистрілив із невстановленої зброї. Після цього зловмисники на автомобілі поїхали з місця події.

Потерпілими виявилися місцеві жителі - 1989 року народження. Їх доставили до медичного закладу для надання необхідної допомоги. У одного з них лікарі виявили вогнепальне поранення ноги, в іншого - травму голови.

Наразі проводиться комплекс розшукових заходів щодо встановлення та затримання підозрюваних осіб. У рамках об'єктивного розслідування правоохоронці опитали свідків та очевидців цього правопорушення, а також вивчають відео з камер спостереження.

Події, 27.10.2018 11:56