Фото: Рixabay

Суттєве потепління, але рвучкий вітер: народна синоптикиня розповіла про погоду на вівторок

У вівторок, 17 січня, в Україні очікуються сильні пориви вітру — до 15-22 метрів за секунду, напрямок — південний, південно-східний. Водночас температура повітря у деяких регіонах підніметься до +12...+15 градусів.

Про це передає TrueUA із посиланням на прогноз народної синоптикині Наталки Діденко.

Не оминуть Україну у вівторок й дощі. Вони пройдуть переважно на заході та півночі, а також у південній частині України.

У східних областях та в центрі очікується густа хмарність чи тумани. За словами Діденко, мокрий сніг приєднається вибірково, залежно від температури повітря.

"Температура повітря протягом дня у вівторок становитиме +4+8 градусів, на півдні +7+12, в Криму до +15 градусів. На північному сході та сході України буде трохи свіжіше, вночі до -4 градусів, вдень 0+3 градуси", — повідомила Діденко.

Народна синоптикиня додала, що у Києві у вівторок очікується волога погода з періодичним дощем. Вночі в столиці — +1...+3 градуси, а вдень +4...+6 градусів.

Діденко зазначила, що найближчими днями, 18-19-20 січня, ще побуде тепла погода, однак під кінець тижня вже похолоднішає.

"Коливання температури повітря будуть строкатими, із значними контрастами по регіонах, тому уважно та щоденно стежимо разом за розвитком синоптичної ситуації", — написала вона у Facebook.

Нагадаємо, раніше синоптик Станіслав Щедрін прогнозував, що зима цього року не буде занадто холодною. Зниження температури припадає на кінець січня та лютий.

Читайте нас у Facebook й Telegram

Суспільство, 17.01.2023 07:57