Фото: North Yorkshire Police

У Британії українська біженка загинула з дітьми у моторошній аварії

У Великій Британії сталася моторошна аварія, в якій загинула українка з дітьми. Вони були біженцями та прибули до країни лише п'ять тижнів тому.

Про це пише Daily Mail.

Зазначають, що автобус, в якому їхала сім'я, зіткнувся з двома автомобілями. Водія автобуса госпіталізували з травмами ніг, а деякі пасажири отримали легкі травми. Подробиці щодо загиблих розповіли у місцевій поліції.

"Тепер ми можемо підтвердити особи жінки і двох дітей, які трагічно загинули в результаті зіткнення на автомагістралі A61 недалеко від Ріпона в неділю. Це Дар'я Бартенєва, 35 років, її син Ігор Бартенєва, шести років, і падчерка Дар'ї, Анастасія Бартенєва, 15 років. Всі троє були вихідцями з України і на момент зіткнення проживали в Ріпоні, Північний Йоркшир", — розповів представник поліції Північного Йоркширу.

Як повідомляє видання, у результаті трагедії дівчинка-підліток залишилася круглою сиротою, адже батько сімейства кілька місяців тому також загинув в автокатастрофі. 

Нагадаємо, наприкінці серпня на півночі Італії автобус з десятками українських туристів зіткнувся з фурою з фруктами й овочами. Інцидент трапився на трасі, що пролягає від Венеції до Трієсти, в районі міста Латізана. Автобус з близько 30 українськими туристами зіткнувся із польською фурою. Було відомо про щонайменше 15 постраждалих. 

Також відомо, що у Польщі 24-річний українець, перебуваючи напідпитку, втікав від поліції на автівці Ford й збив 21-річну дівчину. Постраждала померла на місці. У винуватця аварії виявили більш ніж удвічі перевищений допустимий вміст алкоголю у крові. ДТП сталася поблизу міста Легниця, яке розташоване в Нижньосілезькому воєводстві.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 06.09.2023 16:21