У центрі Києва ДТП за участі поліцейських, пішохід в реанімації

03 ЛИСТОПАДА 2018 14:34

У ніч на 31 жовтня в Києві за адресою бульвар Тараса Шевченка, 36 сталося ДТП з постраждалими. Поліцейський «Mitsubishi Outlander» збив пішохода. Аварія трапилася близько 3:30. Про це повідомляє Інформатор.

За попередньою інформацією, правоохоронці їхали на допомогу іншому екіпажу, який затримав анонімного мінера Бессарабського ринку. Під час руху по бульвару в сторону площі Перемоги через паркан на проїжджу частину вистрибнув хлопець 25-30 років. Він в буквальному сенсі потрапив прямо на капот машини, а від удару відлетів назад за огорожу.

В результаті наїзду потерпілий отримав серйозні травми і у важкому стані був госпіталізований в лікарню.

Відзначимо, що в ході оформлення ДТП до патрульних підійшов хлопець і розповів їм, що потерпілий і ще двоє невідомих пограбували його.

При перегляді записів камер відео спостереження дана інформація підтвердилася. Троє невідомих відібрали у перехожого рюкзак і почали тікати на протилежну сторону бульвару перестрибуючи через паркан. Першим перебігав хлопець, який і потрапив прямо на автомобіль патрульних. Двоє інших порушників побачили, що сталося, кинули рюкзак і втекли.

Події, 03.11.2018 14:34