У Києві чоловік намагався викрасти дитячу іграшку

12 БЕРЕЗНЯ 2019 10:46

Оперативники столичної поліції затримали чоловіка за крадіжку дитячої іграшки. Раніше судимий киянин викрав із магазину товар вартістю близько чотирьох тисяч гривень.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час відпрацювання Дніпровського району щодо попередження майнових злочинів столичні оперативники у торговельно-розважальному центрі на проспекті Романа Шухевича побачили чоловіка, поведінка якого здалася їм підозрілою.

Як повідомив начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Головного управління Національної поліції у місті Києві Віталій Отрудько, працівники поліції помітили, як у магазині іграшок невідомий заховав у сумку  коробку та попрямував до виходу повз касу:

«Клієнта з неоплаченим товаром відразу затримали. Ним виявися 34-річний уродженець іншої держави, раніше судимий за розбійний напад, крадіжки та шахрайство».

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події та вилучила викрадену іграшку. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Події, 12.03.2019 10:46