У Києві чоловік напав з ножем на нового співмешканця колишньої

08 СЕРПНЯ 2018 14:14

Столичні поліцейські затримали чоловіка за замах на вбивство киянина. Зловмисник напав на товариша своєї колишньої співмешканки біля квартири і вдарив його ножем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

На сайті Нацполіції зазначається, що надійшло повідомлення від киянки про те, що на вулиці Макаренка на її співмешканця напали з ножем. Після приїзду на місце події правоохоронці встановили: поліцію викликала 45-річна місцева мешканка, яка повідомила, що перебувала в квартирі разом із подругою та своїм цивільним чоловіком. Близько 11-ї години він вийшов у магазин за напоями, а за кілька хвилин повернувся і повідомив, що помирає. Жінка побачила, що він поранений.

«Правоохоронці опитали знайому потерпілого та вахтера будинку і з’ясували, що вони бачили одного і того ж чоловіка. Провівши ряд заходів, оперативники  встановили місцезнаходження правопорушника та через два дні після події затримали його, оскільки він переховувався. Зловмисником виявився 46-річний раніше судимий киянин, колишній співмешканець цивільної дружини потерпілого»,  повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Події, 08.08.2018 14:14