У Києві чоловік з ножем напав на перехожого

30 ВЕРЕСНЯ 2018 18:52

У столиці спецпризначенці затримали чоловіка за розбійний напад на перехожого. Під погрозою ножа зловмисник відібрав у чоловіка особисті речі. Однак за кілька хвилин неподалік від місця скоєння злочину правопорушника затримали.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Печерського управління поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив про те, що на вулиці Івана Кудрі невідомий відібрав у нього телефон і гроші.

Заявник надав прикмети та розповів, що до нього підійшов невідомий і почав розмову. Згодом він дістав із кишені ніж та наказав віддати гроші і мобільний телефон. Оскільки готівки у потерпілого не було, незнайомець наказав зняти гроші з банківської картки. Після того, як нападник отримав 4000 гривень і телефон, він вдарив потерпілого та втік.

За отриманим орієнтуванням працівники поліції полку особливого призначення №2 розпочали пошуки. За кілька хвилин правоохоронці затримали особу, схожу за описом. Зловмисником виявився 25-річний місцевий мешканець.

Під час поверхневого огляду поліцейські вилучили речі, які впізнав потерпілий. Чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Події, 30.09.2018 18:52