У Києві чоловік з жінкою напали з ножем на перехожого

11 ВЕРЕСНЯ 2018 15:36

Правоохоронці Києва затримали чоловіка та жінку, які під погрозою ножа забрали у потерпілого мобільний телефон, гроші та каблучку.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини столичної поліції надійшло повідомлення від таксиста про те, що до нього підійшов чоловік, на якого напали і пограбували на Русанівській Набережній перед мостом Патона.

Командир полку поліції особливого призначення №1 Руслан Цикалюк розповів: «30-річний місцевий мешканець сказав, що повертався додому, коли до нього підійшли двоє – чоловік та жінка, пригрозили ножем та забрали мобільний телефон і гроші. Також на їх вимогу чоловік віддав каблучку».

Працівники автопатруля запросили потерпілого до автомобіля, проїхали кілька кварталів - і у дворах відшукали нападників, яких впізнав киянин.

«Слідчо-оперативна група задокументувала правопорушення. У зловмисників вилучили всі речові докази. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України», – додав начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.

Поліцейські перевіряються причетність затриманих до інших злочинів.

Події, 11.09.2018 15:36