У Києві чоловік жорстоко побив собаку та викинув на узбіччя

14 ЛЮТОГО 2019 13:06

У столиці судитимуть киянина, який побив безпритульну собаку. Слідчі Дніпровського управління поліції завершили досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з твариною. Кримінальне провадження із обвинувальним актом скеровано до суду.

Як повідомив т.в.о. начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, поліцейські з’ясували, що невідомий зловив тварину на вулиці та помістив її у багажне відділення автомобіля. Він кілька разів вдарив собаку по голові металевим предметом, а потім, проїхавши декілька кілометрів, викинув її та втік із місця події.

«Ми опитали свідків події та встановили особу правопорушника, якого згодом затримали. Ним виявився 41-річний киянин, раніше не судимий. Чоловік зізнався у скоєному. Свій вчинок він пояснив тим, що напередодні безпритульні собаки забігли на подвір’я, де мешкають його батьки, та напали на домашню птицю», – додав Андрій Пасічник.

Досудове слідство завершено, матеріали скеровані до суду для обрання зловмиснику покарання. Йому загрожує арешт на строк до шести місяців або обмеження волі на строк до трьох років.

«До речі, завдяки небайдужим людям та зібраним коштам тварину прооперували. Нині собака знайшла родину, де проходить реабілітацію», - додав Андрій Пасічник.

Події, 14.02.2019 13:06