У Києві на пограбуванні затримали чоловіка

30 КВІТНЯ 2019 12:33

У Києві поліцейські охорони затримали чоловіка за спробу обікрасти офіс. Прибувши на спрацювання сигналізації, поліцейські затримали зловмисника, який намагався потрапити у приміщення.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сальського затримали чоловіка, який намагався обікрасти офіс.

Працівники поліції охорони, які першими прибули на виклик, помітили чоловіків, котрі вистрибнули з вікна та намагалися втекти. При цьому один зловмисник викинув знаряддя злочину та втік, а іншого затримали та доставили до управління поліції.

У ході огляду місця події поліцейські виявили та вилучили декілька мобільних телефонів, балаклави та інструмент для злому.

28-річного киянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час зусилля поліцейських спрямовані на встановлення та затримання його спільника.

Слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15, ч. 3 ст. 185 (Замах на крадіжку) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 30.04.2019 12:33