У Києві на пограбуванні затримали іноземців

21 ВЕРЕСНЯ 2018 12:06

У столиці працівники карного розшуку затримали двох іноземців, які викрали сумку із мобільними телефонами, грішми та документами з автомобілів. Втекти підозрюваним завадили працівники поліції, які відразу їх затримали.

На сайті Нацполіції зазначається, що перебуваючи на відпрацюванні у Дніпровському районі, оперативники главку столичної поліції затримали двох іноземців після вчинення правопорушення.

Начальник оперативно-пошукового відділу карного розшуку Віталій Отрудько розповів, що власник автомобіля вийшов до магазину та не зачинив дверцята. Скориставшись необережністю водія, один із правопорушників залишився на вулиці та спостерігав, а інший – швидко відкрив двері та забрав з салону майно потерпілого. Втекти з місця події підозрюваним завадили поліцейські.

«Правопорушників затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до територіального управління поліції. Ними виявилися громадяни іншої держави, 1976 та 1983 років народження, які останнім часом мешкали у столиці. Один із них раніше судимий за крадіжки. Сумку з особистими речами передали потерпілому», - додав Віталій Отрудько.

Події, 21.09.2018 12:06