У Києві «накрили» інтимний бізнес та затримали сутенерку

04 ЖОВТНЯ 2018 18:48

Разом зі спільницею зловмисниця налагодила на території столиці інтимний бізнес. Через інтернет вона вербувала дівчат, які мали фінансові труднощі, для надання сексуальних послуг за грошову винагороду.

«Правоохоронці встановили, що жінка в одній із квартир на вулиці Дмитрівській організувала дорослі розваги для чоловіків. Фігурантка підшукувала у мережі дівчат, які в орендованій оселі надавали клієнтам послуги сексуального характеру. Вартість таких послуг становила 1200 гривень за годину», - розповів т.в.о. начальника сектору УБЗПТЛ ГУНП у м. Києві Олексій Гаврилюк.

За інформацією поліцейських, половину прибутку повії залишали собі, решту - віддавали спільниці сутенерки, яка приймала замовлення від клієнтів та направляла їх на місце зустрічі з повією.

Співробітники поліції припинили діяльність місця розпусти та затримали 33-річну організаторку. Жінці загрожує до семи років позбавлення волі. Слідчі також відібрали покази у її «помічниці», тож правову оцінку її діям буде надано під час подальшого розслідування кримінального провадження. На трьох повій, які працювали у борделі, склали адміністративні протоколи за ст. 181-1 кодексу України про адміністративні правопорушення (Заняття проституцією).

Події, 04.10.2018 18:48