У Києві під час бійки поранили ножем перехожого

05 БЕРЕЗНЯ 2019 12:51

У Києві поліція затримала правопорушника, який під час бійки вдарив ножем опонента. Зловмисника оперативно затримали поліцейські неподалік від місця скоєння злочину, а потерпілого госпіталізували до медичного закладу.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Героїв Севастополя відбувається бійка. На виклик виїхали екіпажі патрульної поліції та слідчо-оперативна група для документування події.

На місці правоохоронці з’ясували, що між чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час інциденту невідомий вдарив ножем потерпілого, а потім втік з місця події. Очевидці викликали постраждалому карету «швидкої» та надали поліцейським опис зловмисника.

У ході відпрацювання прилеглої території оперативні працівники затримали та доставили його до територіального управління поліції. Ним виявився 29-річний киянин, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення різних правопорушень.

Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Події, 05.03.2019 12:51