У Києві під час п’янки чоловік втратив авто

08 ЛИСТОПАДА 2018 10:46

У Києві поліцейські затримали одесита за викрадення автомобіля. Після спільного вживання алкогольних напоїв зловмисник забрав у знайомого ключі від машини і втік. Однак невдовзі потрапив у дорожньо-транспортну пригоду.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, напередодні власник авто розпивав спиртні напої зі знайомим, який викрав ключі від транспортного засобу та втік. Правоохоронці передали орієнтування екіпажам міста та розпочали пошуки машини.

«Поки тривали оперативно-розшукові заходи, від патрульних надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Хоткевича. Під час перевірки виявилося, що у пригоду потрапив розшукуваний автомобіль. Водій не впорався із керуванням та в’їхав в електроопору, а після зірвав номерні знаки і намагався втекти», – повідомив Олександр Кузьмін.

Правопорушника затримали. Ним виявився 26-річний уродженець Одеси, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.

«Слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною першою статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу», - додав начальник управління.

Події, 08.11.2018 10:46