Фото: Муніципальна охорона

У Києві п'яна матір побила та вигнала з дому сина-підлітка

У Києві п'яна жінка побила та вигнала з дому власного 14-річного сина. Інцидент стався о пів на другу ночі на проспекті Василя Порика в Подільському районі столиці.

Про це повідомляє прес-служба муніципальної охорони.

"У ході спілкування муніципали дізналися, що хлопцю 14 років і він живе неподалік, але його побила мати та вигнала з дому. Відтак він викликав поліцію та її очікує", — йдеться у повідомленні.

Водночас охоронці надали підлітку медичну допомогу, а саме продезінфікували рани на колінах перекисом водню. Також вони запропонували хлопцю викликати швидку, але той відмовився. Поліцейські попросили муніципалів почекати їх прибуття та залишитись з підлітком до зʼясування всіх обставин.

У Києві матір побила власного сина

У Києві матір побила власного сина

Фото: муніципальна охорона

"За адресою проживання хлопця було виявлено його матір, 1980 року народження, у нетверезому стані", — додали в муніципальній охороні.

Жінка заперечувала свою причетність до завдавання травм дитині, втім правоохоронці склали на громадянку адміністративний протокол за вчинення домашнього насильства (ст.173-2 КУпАП).

Нагадаємо, у червні на Київщині у Білій Церкві рідна мати облила сина легкозаймистою рідиною та підпалилаЖінка таким чином вирішила помститися власному сину за схильність до алкоголю.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 23.07.2024 14:51