У Києві таксист пограбував клієнта

27 ТРАВНЯ 2019 17:21

На столичній Оболоні поліцейські затримали таксиста за пограбування іноземця. Водій побачив у пасажира чималу суму та вирішив пограбувати його. Зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

На сайті Нацполіції зазначається, що до поліції за допомогою звернувся іноземець, який повідомив, що його пограбували. На таксі він повертався додому з розважального закладу. По дорозі попросив водія зупинитися, щоби покурити, але щойно вийшов, як таксист втік. В автомобілі залишилася сумка потерпілого, в якій було 1100 доларів США, 200 тисяч гривень та ноутбук.

Працівники відділу кримінальної поліції відпрацювали камери відеоспостереження на місці події та встановили марку і маршрут автомобіля. Після проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місце знаходження розшукуваного авто, а через деякий час біля нього затримали його власника. Зловмисником виявився 34-річний киянин, який зізнався у скоєному.

Чоловіку повідомлено про підозру у кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 4 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

Події, 27.05.2019 17:21