У Києві в маршрутці під час грабежу попався львів’янин

10 БЕРЕЗНЯ 2019 10:01

У Деснянському районі Києва затримали чоловіка за грабіж у маршрутці. Під час руху автобуса зловмисник витягнув гаманець із сумки пасажирки та намагався втекти на зупинці.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж: свідки події затримали зловмисника та чекають на поліцію. На вулицю Драйзера виїхала слідчо-оперативна група для документування події.

Правоохоронці опитали потерпілу та очевидців. Встановлено, що під час руху маршрутного автобуса на зупинці невідомий витягнув із сумки 54-річної жінки гаманець із грішми та банківськими картками. Киянка почала кликати на допомогу, тож правопорушника затримали свідки та зателефонували у поліцію.

Поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 34-річний уродженець Львівської області, який раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за крадіжки та грабежі. Чоловік упродовж місяця перебував у розшуку за вчинення злочину на території Полтавській області.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Деснянського управління поліції ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 10.03.2019 10:01