У Києві водій в’їхав у відбійник, є загиблі і травмовані

09 ЧЕРВНЯ 2019 20:54

Столичні слідчі розслідують обставини смертельної аварії на Столичному шосе, яка трапилася 8 червня близько 20:30. Внаслідок аварії водій загинув, четверо пасажирів авто госпіталізовані з травмами різного ступеня тяжкості.

На сайті Нацполіції зазначається, що водій, не впоравшись із керуванням, виїхав за межі проїжджої частини. Автомобіль спершу в’їхав у металевий відбійник, а потім у прибудову на парковці одного із торгових центрів.

У результаті зіткнення 24-річний водій загинув на місці пригоди. Відомо, що він є громадянином іншої держави. Ще четверо пасажирів - двоє дівчат та двоє хлопців віком від 21 до 27 років - отримали травми різних ступенів тяжкості. Їх госпіталізували.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років ув’язнення із позбавленням права керувати транспортним засобом на строк до трьох років або без такого.

Події, 09.06.2019 20:54