У Києві затримали квартирників, які намагалися втекти

03 ГРУДНЯ 2018 12:25

У столиці оперативники затримали дует чоловіків, які за допомогою відмичок потрапили до оселі, звідки викрали цінні речі.  Однак далеко втекти їм завадили правоохоронці, які затримали їх неподалік.

Як повідомив начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, зловмисники проникли до приміщення за допомогою відмичок, звідки викрали ювелірні вироби, комп’ютерну техніку та годинники.

«Чоловіків затримали на зупинці міського транспорту із викраденими речами. Ними виявилися місцеві мешканці: 31-річний, раніше судимий за розбійний напад та 29-річний, який на даний час перебуває під слідством. Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Викрадені речі вилучили», – зазначив Олександр Кузьмін.

За даним фактом слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікам загрожує до шести років позбавлення волі.

Події, 03.12.2018 12:25