У Києві затримали квартирників з Євпаторії та Запоріжжя

21 ЛЮТОГО 2019 06:56

У столиці поліцейські затримали групу квартирних злодіїв, які за відпрацьованою схемою проникали у помешкання та викрадали цінні речі.

Як повідомив тимчасово виконувач обов’язків начальника Дніпровського управління поліції Андрій Пасічник, чоловіки приїхали на автомобілі до багатоповерхівки на проспекті Маяковського. Один залишився за кермом, а троє попрямували до під’їзду.

«Зловмисники обрали квартиру, куди проникли за допомогою відмичок. Через деякий час вони вийшли із пакунками та сіли у автівку, але поїхати їм завадили працівники карного розшуку. У чоловіків вилучили викрадені з помешкання два планшети, навушники, ювелірні вироби та мобільні телефони», - додав Андрій Пасічник.

Чоловіків затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Затримані: 40-річний мешканець Запоріжжя, який у грудні минулого року достроково звільнився від відбування покарання за крадіжку; 40-річний мешканець Євпаторії, якого у жовтні минулого року достроково звільнили від відбування покарання за крадіжку; 17-річний мешканець Запорізької області, який на даний час перебуває під слідством за крадіжку, та раніше не судимий 26-річний киянин.

Події, 21.02.2019 06:56