У Києві затримали викрадачів мотоциклів

28 ЛЮТОГО 2019 10:51

Оперативники викрили у Києві групу чоловіків, які займалися викраденням мотоциклів. Під час слідчих дій за місцем мешкання зловмисників правоохоронці провели обшуки та вилучили речові докази - транспортні засоби, рації, мобільні телефони та запчастини.

На сайті Нацполіції зазначається, що подія трапилася у Шевченківському районі столиці на вулиці Академіка Ромоданова. До поліцейських звернувся чоловік та повідомив, що з гаражного боксу невідомі викрали мотоцикли і запчастини до них.

«У ході проведених оперативно-розшукових заходів викрили групу осіб, причетних до скоєння злочину. За місцем мешкання затриманих поліцейські провели санкціоновані обшуки, в ході яких виявили та вилучили речові докази - транспортні засоби, рації, мобільні телефони та запчастини», – йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що основний фігурант - 31-річний житель Житомирської області - раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом, порушення громадського порядку та скоєння крадіжок. Правоохоронці збирають доказову базу про злочинну діяльність ще трьох чоловіків, аби оголосити їм про підозру та притягнути до кримінальної відповідальності.

Події, 28.02.2019 10:51