Фото: ілюстративне. Джерело: unsplash.com

У мережі показали, як у пологовому будинку Києва мами з новонародженими дітьми ховались під час ворожого обстрілу

У вівторок, 2 січня, у Києві батьки з новонародженими дітьми сиділи в укритті пологового будинку під час чергової російської ракетної атаки. Крім того, під звуки вибухів медики приймали пологи у жінок.

Про це повідомив журналіст Денис Казанський.

За його словами, ніхто не постраждав. Також він опублікував фото із укриття пологового будинку.

"Мами та тата з новонародженими дітьми, деяким з яких ще немає доби, ховаються від російських ракет у бомбосховищі. У деяких жінок пологи прямо зараз", — написав він під опублікованими світлинами.

Фото: укриття пологового будинку у Києві. Джерело: Telegram Денис Казанський

Фото: укриття пологового будинку у Києві. Джерело: Telegram Денис Казанський

Фото: укриття пологового будинку у Києві. Джерело: Telegram Денис Казанський

Варто зазначити, що голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко заявив, що під час ракетної атаки 2 січня в укритті пологового відділення лікарні інтенсивного лікування у Боярці народилася дитина. Хлопчик вагою 3500 грамів.

Нагадаємо, вночі та вранці 2 січня російські окупанти масовано атакували Україну дронами та ракетами. Усього ворог запустив по Україні 99 повітряних цілей, більшість із них, зокрема 72, вдалося збити Силам протиповітряної оборони.

Президент Володимир Зеленський відреагував на нову масовану атаку ворога та пообіцяв, що цьогоріч влада продовжить роботу "з усіма у світі, хто цінує життя, щоб додатково зміцнити наш повітряний щит і притягти Росію до відповідальності за скоєне".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.01.2024 00:53