У підземному переході столиці зарізали хлопця

01 ВЕРЕСНЯ 2018 10:30

Столичні правоохоронці розслідують вбивство чоловіка у підземному переході в Голосіївському районі. При відпрацюванні злочину до управління поліції доставили кількох осіб для встановлення їх можливої причетності до вчинення злочину.

На сайті Нацполіції зазначається, що надійшло повідомлення про виявлення чоловіка із ножовим пораненням у підземному переході на проспекті Лобановського. На місце події виїхали патрульні, слідчо-оперативна група та кінологи.

«Правоохоронці провели комплекс розшукових заходів, спрямованих на встановлення та затримання підозрюваних, зокрема опитали свідків, відпрацювали місце події та переглянули записи із камер відеонагляду. У результаті до управління поліції доставили кількох осіб для проведення слідчих дій та встановлення їх можливої причетності до смертельного поранення чоловіка», – йдеться у повідомлені.

Особа загиблого на цей час не встановлена, оскільки жодних документів на місці не було. На вигляд чоловіку 25-30 років, був одягнений у темні джинси та синю спортивну кофту із сірим верхом. Тож правоохоронці звертаються до всіх осіб, у кого протягом ночі зникли родичі, надати таку інформацію, зателефонувавши на 102.

Події, 01.09.2018 10:30