Фото: ЦНС

У Росії відмивають гроші на пірамідах, за якими планують ховатись від ЗСУ, — Центр нацспротиву

Росіяни планують ховатись від ЗСУ за "пірамідами" і крадуть на цьому гроші. Нещодавно стало відомо про будівництво таких споруд у Білгородській області у РФ.

Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

"Росіяни побудували "піраміди" для "захисту" від ЗСУ вздовж кордону з Україною, але їх ефективність доволі сумнівна", — йдеться у повідомленні.

білгородська область

Фото: ЦНС

У Центрі нацспротиву зазначили, що на Білгородщині за будівництво відповідає місцевий губернатор В’ячеслав Гладков. В результаті на їх будівництво витратили 10 мільярдів рублів. Водночас місцеві мешканців стверджують, що переплата склала понад пʼять мільярдів рублів, а ефективність "загороджень" сумнівна. 

білгородська область

Фото: ЦНС

Додамо, раніше у США заявили, що у Запорізькій області українські бійці, ймовірно, прорвали першу лінію оборони окупантів на півдні. Захисники рухаються в напрямку міста Токмак.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр розповіла, що наступальна операція Збройних сил України триває. Наші військові на Півдні наближаються до другої лінії оборони росіян. За словами Маляр, окупанти посилюють другу і третю лінії оборони, створюють залізобетонні конструкції та хочуть додатково окопатися.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини перши

Війна, 28.08.2023 16:23