У столичні підземці чоловік побив дівчину

19 БЕРЕЗНЯ 2019 11:57

Чоловік накинувся на дівчину та декілька разів вдарив її в обличчя. Зловмисника затримали на місці злочину. За фактом побиття киянки розпочато кримінальне провадження.

На сайті Нацполіції зазначається, що до Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Польовій невідомий побив дівчину. На місце відразу виїхали екіпаж патрульних та слідчо-оперативна група.

«Поспілкувавшись із очевидцями та потерпілою, правоохоронці з’ясували, що дівчина піднімалася східцями із підземного переходу – і у неї виник конфлікт із незнайомцем. Чоловік вдарив її в обличчя, вона впала та розбила мобільний телефон. Після сутички дівчина почала кликати на допомогу, однак зловмисник її ще раз вдарив в обличчя. Небайдужі перехожі викликали поліцію та тримали зловмисника до приїзду правоохоронців», – йдеться у повідомлені.

Також зазначається, що чоловіка затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставили до територіального управління поліції. Ним виявився місцевий мешканець, 1965 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався. Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Події, 19.03.2019 11:57