У столичній маршрутці затримали кишенькових злодіїв

20 ВЕРЕСНЯ 2018 10:45

Столичні працівники карного розшуку затримали двох кишенькових крадіїв, які перебуваючи у салоні маршрутного таксі викрали із сумки пасажирки гаманець. Однак за їх діями вже спостерігали оперативні працівники, які затримали їх з речовими доказами при виході з салону на зупинці.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час відпрацювання території Святошинського району Києва співробітники оперативно-пошукового відділу столичного главку помітили у маршрутці двох чоловіків, дії яких здавалися підозрілими. За кілька хвилин правоохоронці побачили, як незнайомці витягли із сумки пасажирки гаманець і направилися до виходу.

«Не гаючи часу, поліцейські вийшли на зупинці громадського транспорту та затримали незнайомців. У ході перевірки документів та особистих речей оперативники встановили особи чоловіків. Це – 35-річний уродженець іншої держави та 37-річний житель Київщини. Обидва раніше судимі за аналогічні злочини, а останній – ще й за вбивство і зберігання та збут наркотиків», – йдеться у повідомлені.

Вилучений гаманець повернули власниці, яка дізналася про його крадіжку саме від працівників поліції.

Події, 20.09.2018 10:45