У столичному Гідропарку чоловік, який вийшов з тюрми, вчинив злочин

21 ЧЕРВНЯ 2019 12:28

Спецпризначенці затримали іноземця, який нещодавно повернувся із місць позбавлення волі, однак на шлях виправлення не став і знову скоїв злочин: пограбував жінку на столичному Гідропарку.  Чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на столичному Гідропарку невідомий вихопив у жінки із сумки мобільний телефон та втік. На виклик прибули слідчо-оперативна група та працівники полку поліції особливого призначення №1.

«Під час відпрацювання території протягом години спецпризначенці затримали підозрюваного на проспекті Броварському. Чоловіка доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин події. Ним виявився 44-річний уродженець іншої держави, який нещодаво повернувся із місць позбавлення волі, де відбував покарання за розбійний напад», – йдеться у повідомлені.

Під час поверхневого огляду слідчі вилучили ґаджет, який впізнала потерпіла. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Події, 21.06.2019 12:28