У столичному кафе перестрілка: Поліцейські затримали трьох осіб

08 ЖОВТНЯ 2018 08:47

За стрілянину у столичному кафе поліцейські затримали трьох осіб. Внаслідок події двоє охоронців, які намагалися вгамувати правопорушників, отримали вогнепальні поранення. Їм надають необхідну медичну допомогу.

На сайті Нацполіції зазначається, що у чергову частину Дарницького управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Михайла Гришка у кафе виникла бійка і стрілянина.

«Під час спілкування зі свідками з’ясувалося, що конфлікт розпочали троє нетверезих чоловіків. Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один із них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу та руку відповідно, їм надають необхідну допомогу», - розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

За його словами, одного із правопорушників затримали на місці злочину, ще двох - поліцейські впіймали неподалік.

«Трьох зловмисників доставили для проведення слідчих дій. Чоловіка, який стріляв в охоронців, уже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські в вилучили стріляні гільзи та зброю, з якої, імовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу», - зазначив правоохоронець.

Події, 08.10.2018 08:47