У столичному парку знайшли мертве немовля в поліетилені

12 БЕРЕЗНЯ 2019 15:18

Поліція встановлює обставини смерті немовля, яке виявили у київському парку. На страшну знахідку натрапила жінка, яка вигулювала собаку. Поліцейські встановлюють обставини події та шукають породіллю.

На сайті Нацполіції зазначається, що у поліетиленовому пакеті знаходиться замотана у ганчірку мертва новонароджена дівчинка. За попередніми висновками судово-медичного експерта, смерть дитини настала близько чотирьох діб тому.

Поліція проводить відпрацювання території парку з метою встановлення можливих свідків та очевидців події, а відтак – і породіллі. Остаточна  причина смерті дитини буде відома після  проведення судово-медичної експертизи.

Дане повідомлення зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події Дарницького управління поліції та розпочато кримінальне провадження за ст. 117 (Умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці звертаються за допомогою до громадян: у розкритті цього правопорушення допоможе інформація про жінок, які перебували на 8-9 місяці вагітності; вагітних жінок, які говорили про те, що дитина не бажана; жінок на останніх строках вагітності, які кілька днів не виходять із будинку на вулицю.

Події, 12.03.2019 15:18