У столиці чоловіка прикували наручниками та пограбували

14 СІЧНЯ 2019 13:49

Столичні поліцейські розкрили розбійний напад на чоловіка. Зловмисники, погрожуючи перехожому, прикували його кайданками до перил східців. Забравши рюкзак, нападники втекли, проте одного з них згодом затримали працівники поліції, іншого – оголосили в розшук. За скоєне чоловікам загрожує до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко розповів, що двоє зловмисників на автомобілі прибули на Поштову площу, при цьому змінивши номерний знак транспортного засобу. Коли вони побачили потерпілого, напали на нього, прикували кайданками до перил східців і відібрали рюкзак з грішми та особистими речами.

«Працівники поліції провели комплекс розшукових заходів та встановили місце знаходження одного підозрюваного, якого згодом затримали. Це - 54-річний раніше судимий місцевий мешканець», - додав начальник управління.

Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Його спільник перебуває у розшуку.

Події, 14.01.2019 13:49