У столиці група іноземців нападали на жінок

09 ЛИСТОПАДА 2018 12:54

Столичні оперативники затримали групу іноземців за серію розбійних нападів на жінок. Упродовж вечора зловмисники скоїли відразу два таких зухвалих злочини - на вулиці Митрополита Липківського та Саперно-Слобідській.

«Двоє уродженців іншої держави нападали на киянок на території Солом'янського та Голосіївського районів столиці. Одягнувши балаклави, зловмисники застосовували газовий балончик, після чого відбирали у потерпілих сумочки з гаманцями та мобільні телефони. До місць скоєння злочинів «кримінальний дует» приїжджав на іномарці. У той час, коли один зі співучасників нападав на жертву, інший – сидів за кермом та спостерігав за ситуацією», – повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Київські оперативники затримали розбійників на гарячому після останніх  злочинних епізодів. Слідчо-оперативна група під час огляду автомобіля правопорушників вилучила у них жіночу сумку, рукавички, мобільні телефони, гроші та банківські картки.

«У слідчих є всі підстави вважати, що на їх рахунку вісім аналогічних правопорушень, скоєних на території Києва та Київської області. За серію розбійних нападів їм загрожує до десяти років позбавлення волі», – зазначив Андрій Крищенко.

Події, 09.11.2018 12:54