У столиці іноземці попалися на грабежі квартир

13 ВЕРЕСНЯ 2018 17:19

У столиці поліція затримала іноземців із викраденим майном на виході з будинку. Один зловмисник залишався на вулиці, а двоє відчинили відмичками квартиру та забрали звідти цінні речі. 

Працівники карного розшуку Деснянського управління поліції звернули увагу на трьох підозрілих чоловіків: вони заходили у двори різних будинків та оглядали під’їзди. Оперативники вирішили спостерігати за ними для перевірки.

На проспекті Маяковського двоє зловмисників зайшли у будинок, а один залишився на вулиці. Через півгодини приятелі «спостерігача» вийшли з пакунками. Правоохоронці швидко пересвідчилися, що замки на вхідних дверях однієї з квартир зламані, після чого затримали підозрілих осіб.

«У них вилучили ноутбук, гроші, ювелірні прикраси, два планшети та взуття. Майно, як згодом встановили поліцейські, вони викрали із помешкання 20-річного киянина», - розповів начальник Деснянського управління поліції Олександр Косовський.

Встановлено, що затримані – громадяни іншої держави. Двоє з них - 41-річні чоловіки, третій співучасник – 29-ти років. Один з фігурантів судимий за зберігання наркотиків, другий - розшукувався Солом’янським управлінням поліції за підозрою у вчиненні розбійного нападу.

Події, 13.09.2018 17:19