У столиці киянин облаштував в квартирі наркобізнес

17 КВІТНЯ 2019 11:31

У столиці викрили 44-річного киянина, який вдома створив у своїй оселі теплицю, обладнавши її усім необхідним для того, аби культивувати коноплю.

На сайті Нацполіції зазначається, що столичні правоохоронці приїхали на вулицю Маршала Тимошенка на сімейну сварку. Чоловік запросив поліцейських поспілкуватися із сином, який знаходився у стані алкогольного сп’яніння та поводився агресивно.

Зайшовши до його кімнати, поліцейські відчули специфічний запах та побачили у кутку кімнати тентований шкаф із рослинами, схожими на коноплю.

На місце викликали слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції. Встановлено, що чоловік вирощував наркозілля, створивши для цього процесу усі необхідні умови.

Крім рослин, поліцейські виявили та вилучили ємності з висушеною коноплею, насінням для посіву, а також саморобний пристрій з пластикової пляшки із залишками речовини коричневого кольору. Усі речові докази вилучили та направили на проведення експертного дослідження.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до трьох років позбавленням волі.

Події, 17.04.2019 11:31