У столиці на крадіжці коліс автівки затримали 30-річного киянина

18 БЕРЕЗНЯ 2019 11:14

У Києві поліцейські затримали зловмисників за крадіжку коліс із автомобіля. Двоє крадіїв зняли з іномарки пару коліс та намагалися втекти від патрульної поліції. У чоловіків вилучили речові докази та інструменти для шиномонтажу.

На сайті Нацполіції зазначається, що близько другої години  ночі під час патрулювання Дарницького району біля будинку на вулиці Драгоманова увагу поліцейських привернув автомобіль «Фольксваген» із вимкненими габаритними ліхтарями. Водій іномарки, побачивши патрульне авто, зробив різкий маневр та намагався сховатися у дворах, що надало поліцейським привід для зупинки підозрілого транспортного засобу.

Автомобіль далеко не від’їхав - і за декілька десятків метрів зупинився у тупику. Із машини вискочили двоє чоловіків та почали бігти. Поліцейські стали переслідувати втікачів та наздогнали пасажира.

Під час огляду «Фольксвагена» патрульні виявили три колеса, два із яких чоловіки викрали з автомобіля «Хонда», що був припаркований у сусідньому дворі. На місці події слідчо-оперативно група встановила власника транспортного засобу та прийняла від нього заяву про скоєння злочину.

Підозрюваним у крадіжці виявився 30-річний киянин. У злодія виявили та вилучили рукавички, домкрат і ключі для шиномонтажу. Йому обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Оперативники встановлюють особу другого підозрюваного у крадіжці.

Події, 18.03.2019 11:14