У столиці знайшли тіло мертвого 22-річного киянина

20 БЕРЕЗНЯ 2019 14:45

Столичні правоохоронці розслідують обставини вбивства чоловіка у Солом’янському районі. Тіло потерпілого з ознаками насильницької смерті виявив його вітчим, який одразу викликав поліцію.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Солом’янського управління поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Виборзькій у ванній кімнаті він виявив мертвим свого пасинка.

На місці події правоохоронці виявили молодика з ножовими пораненнями. Особу потерпілого встановили, це – 22-річний місцевий мешканець, який ніде не працював. Тіло відправили  на проведення судово-медичної експертизи.

За даним фактом слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Зусилля правоохоронців спрямовані на встановлення особи, яка нанесла потерпілому смертельні ножові поранення. Працівники поліції проводять комплекс оперативно-розшукових заходів для встановлення обставин тяжкого злочину.

Події, 20.03.2019 14:45