Удар стільцем та ножем: Конфлікт чоловіків завершився смертельно

25 ЛЮТОГО 2019 17:58

У столиці поліцейські затримали чоловіка за підозрою у жорстокому вбивстві киянина. Під час вживання алкоголю між знайомими виник конфлікт, у результаті якого зловмисник стільцем та ножем наніс смертельні рани господарю помешкання.

На сайті Нацполіції зазначається, що до чергової частини Солом’янського управління поліції надійшло повідомлення від жінки. Вона розповіла, що у квартирі на вулиці Шовкуненка виявила мертвим співмешканця, а поряд лежав невідомого чоловіка.

Правоохоронці з’ясували, що жінка повернулася додому та побачила  на підлозі квартири у калюжі крові двох чоловіків, один із яких - її співмешканець, інший - раніше їй не знайомий із ножем у руках. Злякавшись, вона вибігла на вулицю для того, щоби викликати «швидку» та поліцію. Коли ж вирішила повернутися, побачила, як чоловік, який лежав поруч із її співмешканцем, утікає у його одязі.

Начальник сектору розкриття злочинів проти особи Євгеній Любченко розповів:

«Під час відпрацювання інформації поліцейські помітили чоловіка, схожого за прикметами на підозрюваного у вбивстві. Побачивши поліцейських, він почав бігти, але його затримали. У рюкзаку, який він мав при собі, були речі із квартири вбитого».

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

«Це –  31-річний уродженець Черкаської  області, який не мав постійного місця проживання у столиці та ніде не працював. Раніше чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини», - додав правоохоронець.

Слідчі Солом’янського управління поліції розпочали кримінальне провадження за п. 6 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

Події, 25.02.2019 17:58